Want your
own Fotopage?







 
LayarLara Fotopages
" @ku yaNg s3mPoi "
By: rizal yusop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-May-2007 04:13 Email | Share | Bookmark
Camping di Hulu Selangor...

apa pandang2...
bilo nak masak nih...
lapo..lapo..
apo nih...
mandi..yeyeyye..mandi..
sejuknyerr...
gambo dlu..
yeahh..terbang..
layan jerk atas batu nih..
arghh..tulun..tulun..
maai..cam ape ntah..
adoii..lintah nih..
tugu batu..
kabuurrr..
nilah huta kita..
Tempat : Hutan Simpan Hulu Selangor
Tarikh : 1-2 Mei 07
Hari : Selasa & Rabu


ahaks... ..hari pekerja yg lalu kami plan nak g camping..so bila dah bincang2 semua setuju nka camping kat hulu selangor..tempat nih aku yg cadangkan sbb dulu masa aku wat final projek kat poli aku wat research kat cni..mmg cantik tmpat dia..air terjun pun ader..aku grak mlm dlm kul 11 mlm..smpi dah kul 2 pg..so kitorg tak leh nak masuk dlm sbb dah tutup..lgpun gelap..so kitorg amik keputusan bukak kemah kat tepi jln dlu..esok br masuk dlm..sebelum tu aku,amat ngan rinto g msuk dlm dlu recce line..so selamat la skit.. ..
esok pg2 kitorg dah masuk dlm..bukak site tuk kemah..kat dlm tuh dah ade beberapa team lain yg dah buat camp site..memang byk beza dlu ngan masa aku dtg nih..dlu xde titi gantung..skang dah ade..lps semua dah settle pe lg..mandiiiiii.. ..kojo kami kat cna mndi..mkn..mndi..mkn..huhuuhu.. ..esoknyer br kami naik air terjun yg 45 minit br smpi kat atas..mmg best betul la..ahaks..
so c tha pic walaupun tak byk aku dpt amik..sbb kamera xde..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net